Визначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок - Хадєєва, С. О.; Свідло, К. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуто актуальність впровадження міжнародної системи забезпечення безпеки харчової продукції (НАССР) на прикладі визначення потенційних ризиків (критичних точок контролю) технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок (зостери, шроту та олії з насіння гарбуза, фосфатидного концентрату).
Keywords: міжнародна система безпеки; харчова продукція; потенційні ризики; система НАССР; хімічний склад; харчова цінність; фосфатидний концентрат