Хадєєва, С. О.Свідло, К. В.2017-02-062017-02-062010Хадєєва С. О. Визначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок / С. О. Хадєєва, К. В. Свідло // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 46. – С. 275-282.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26889У статті розглянуто актуальність впровадження міжнародної системи забезпечення безпеки харчової продукції (НАССР) на прикладі визначення потенційних ризиків (критичних точок контролю) технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок (зостери, шроту та олії з насіння гарбуза, фосфатидного концентрату).ukміжнародна система безпекихарчова продукціяпотенційні ризикисистема НАССРхімічний складхарчова цінністьфосфатидний концентратВизначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавокArticle