Стадії стратегічного розвитку креативної економіки - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді доведено, що креативна економіка — це не лише культурний феномен, а й важливий драйвер сталого економічного розвитку. Її стратегічне зростання передбачає послідовне проходження певних стадій — від формування екосистеми до міжнародної інтеграції та цифрового прориву. Ефективна політика в цій сфері здатна стимулювати зайнятість, інновації та національну ідентичність.
Keywords: технології; інтелектуальна власність; креативна економіка; стратегічний розвиток; стадії; промислові підприємства; екосистеми; економіка