Відновлення семантики службового повідомлення в задачі стеганоаналізу - Семенов, Сергій Геннадійович; Березюк, І. А. (Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, 2016)
У статті запропоновано підхід щодо відновлення семантики службового повідомлення в задачі стеганоаналізу. Відмінною особливістю даного походу є врахування ключових службових полів, що використовуються телекомунікаційними протоколами. Представлений алгоритм виявлення семантики є загальним. Розроблено алгоритм виведення семантики. Визначено складність даного алгоритму, з урахуванням наявності даних алгоритму поширення помічених даних, і результатів обчислення комірок з відомою семантикою.

The paper proposes an approach to restore service message semantics stehanoanaliz the problem. A distinctive feature of this campaign is the consideration of the key fields of service used telecommunications protocols. Presented detection algorithm is common semantics. The algorithm output semantics. Determined complexity of the algorithm, taking into account the availability of data dissemination algorithm marked data and results of calculations cells with known semantics.
Recovery semantic service announcement in problems stehanoanaliz
Keywords: стеганографія; протокол мережевого обміну; інформаційний обмін; семантика; поле; steganography; semantics service messages