Методичні вказівки щодо виконання індивідуальних завдань з дисципліни "Поведінка споживачів" - Райко, Діана Валеріївна (My University, 2023)
Методичні вказівки та індивідуальні домашні завдання з дисципліни «Поведінка споживачів». Навчально-методичного забезпечення включає ме-тодичні поради до виконання індивідуальних завдань ( рефератів та розраху-нкового завдання) з дисципліни: необхідні пояснення до завдання; практичні завдання щодо розробки та апробація методичних положень щодо привабли-вості споживання обраної групи товарів підприємства – бази практики. Призначено для здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» всіх форм навчання.
Keywords: методичні вказівки; реферат; індивідуальне завдання; розрахункове завдання; шкала оцінювання знань