Перспективи використання гідродинамічних джерел тепла для підвищення боєготовності моторизованих підрозділів - Русавський, А. Д.; Гаркуша, О. А.; Посмітний, Б. М.; Горпинко, Ю. І. (НТУ "ХПІ", 2006)
Проаналізовані літературні дані за технічними характеристиками існуючих гідродинамічних джерел тепла і водяної пари, які використовують нові енергії. Показана потенційна здатність гідродинамічних агрегатів з приводом від автомобільних двигунів підвищувати боєготовність механізованих підрозділів в стаціонарних і польових умовах.
Keywords: джерело тепла; боєготовність; моторизований підрозділ; підігрів; пара