Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Експериментальні дослідження, обробка результатів експерименту" - Коваленко, Валентин Олександрович; Стрижак, Всеволод Вікторович; Турчин, Ольга Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Метою виконання розрахункового завдання є опанування студентами: – методики проведення експериментального дослідження; – методики складання плану експерименту та підготовки експериментального обладнання; – алгоритмів обробки експериментів і методів математичної статистики. Зміст завдання: 1. Виконати обробку статистичних даних за результатами вимірювань однофакторного експерименту; 2. Розрахувати для заданих результатів випробувань критерії Стьюдента та Пірсона 3. Побудувати діаграми та графіки рівнянь регресії.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; експериментальні дослідження; обробка результатів експерименту; експеримент; електроталь