Основні аспекти організації психолого-педагогічної підготовки студентів – майбутніх менеджерів у ВНЗ з метою формування лідерських якостей - Яценко, Ольга Миколаївна (Київська наукова організація педагогіки та психології, 2016)
Надаючи студентам необхідні теоретичні знання з педагогіки та психології й показуючи їхній тісний практичний зв'язок з управлінською діяльністю, дотримуючись спеціально виділених педагогічних умов ми маємо можливість формувати в них професійно значущі лідерські якості.
Keywords: менеджери; лідерські якості; лідерство; психолого-педагогічна підготовка; професійні якості