Лабораторний практикум із програмування - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна; Калінін, Денис Вікторович (ТОВ "Друкарня Мадрид", 2015)
Містить зібрання лабораторних робіт із програмування мовами Сі/С++ з орієнтацією на середовище програмування Microsoft Visual Studio 2013. Охоплює основні аспекти програмування на початковому рівні. У кожному розділі посібника наведено необхідний теоретичний матеріал, приклади розв’язання задач, задачі для програмування та контрольні запитання. Призначено для студентів, що навчаються за напрямами підготовки 6.040302 «Інформатика», 6.040303 «Системний аналіз», 6.051501 «Видавничо-поліграфічна справа».
Keywords: навчальний посібник; інформаційні технології; комп'ютерні системи; програмне забезпечення; компіляція; умовні оператори; рекурсивні функції