Система експрес-аналізу питної води - Гусельніков, Віктор Кузьмич; Белікова, Т. Б.; Гусельніков, Олексій Вікторович (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті наведені опис та принцип роботи, розробленої системи експрес аналізу питної води.

In clause the description and principle of work developed system the express train of the analysis of drinking water is given.
Keywords: мікроконтролер; світлофільтр; силовий трансформатор; колориметричні методи