Побережна, Наталія Миколаївна2023-02-282023-02-282022Побережна Н. М. Інноваційні форми обслуговування в ресторанному господарстві / Н. М. Побережна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 586.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62871ukобслуговування в ресторанахпрогресивні форми обслуговуванняінноваційні форми обслуговуванняресторанне господарствопослуги ресторанного господарстватехнології обслуговуваннякреативні простори"Free-flow""Street-food"вуличне харчуванняфуд-кортиресторанні дворикифуд-холиздорове харчування"Front cooking"відкрите виробництво"Show-cooking"кулінарні шоукулінарна анімація"Fresh-time"Інноваційні форми обслуговування в ресторанному господарствіThesis