Методы повышения пропускной способности сетей радиодоступа при действии помех - Обод, Иван Иванович; Сайед Ахмад, Х.; Бута Нана, Р. (НТУ "ХПИ", 2009)
Наведено переваги мереж радіодоступу щодо передачі інформації та класифікація методів підвищення пропускної здатності мереж радіодоступу при дії завад. Приведено дослідження багатоканального (по частоті) методу підвищення пропускної здатності мереж радіодоступу. Результати розрахунку пропускної спроможності мережі з двома частотними каналами показали збільшення максимальної пропускної спроможності мережі більш ніж вдвоє.

Led dignities of radioaccess networks for passing to informati on and methods classification of radioaccess network bandwidth increase is pointed at the noise action. Research over of multi channel (on frequency) method of radioaccess network bandwidth increase is brought. The results of calculation of network bandwidth with two frequency channels showed multiplying the maximal network bandwidth more them twice.
Keywords: передача информации; частотно-территориальный ресурс; радиоволны; частотные каналы