Аналіз ансамблевих властивостей переставних сигналів - Степаненко, Ю. Г. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті проведено аналіз ансамблевих властивостей складних сигналів, отриманих шляхом перестановок часових інтервалів послідовностей коротких відеоімпульсів з низькою взаємною кореляцією.

The analysis of ensemble properties of the transposition signals received on the basis of code sequences with the minimal power interaction is executed.
Keywords: складні сигнали; часовий інтервал; відеоімпульси; кореляція; short videopulses; correlation properties; permutable signals