Чисельний розрахунок потоку в решітці аеродинамічних профілів з газодинамічним управлінням обтіканням - Ластівка, І. О.; Дорошенко, К. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Представлено результати чисельного розрахунку параметрів потоку в компресорній решітці з газодинамічним управлінням обтіканням та проведено порівняльний аналіз отриманих результатів з результатами експериментальних досліджень.

The results of numerical calculation of the flow parameters in the compressor grating with gas-dynamic flow control are given in the article. Results of numerical simulation and physical experiment are compared.
Keywords: решітка компресорна; двигун газотурбінний; вплив енергетичний; потік повітря; шар примежовий; слід кромковий; numerical calculation; compressor grating; gas-dynamic control