Створення спільного підприємства, як шлях залучення інвестицій та впровадження інновацій - Геворкян, Артем Юрійович; Уманець, Я. Ю. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглядається питання створення СП для залучення інвестицій та впровадження інновацій на підприємстві. Проводиться аналіз існуючих проблем на ДП ХМЗ «ФЕД». Наводяться переваги впровадження інновацій для зазначеного підприємства.

We consider the question of a joint venture for investment and innovation in the enterprise. The analysis of the existing problems at GK KMP "FED." Provides the benefits of innovation in the said company.
Keywords: інноваційна діяльність; залучення інвестицій; впровадження інновацій; виробнича сфера; конкурентоспроможність; інноваційна модернізація; гідроабразивне різання; inovation; investment; joint venture