Закономірності дистанційної системи підвищення кваліфікації у корпораціях - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Рибалко, Олена Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2013)
Можливість за допомогою дистанційного навчання здійснювати підвищення кваліфікації корпоративних та виробничих кадрів стала здійсненою мрією багатьох представників бізнесу саме у тому напрямку, який потребує підприємство, і досягати саме тієї якості, яка має підвищити загальний рівень роботи всього колективу. Тому можна казати про нові закономірності, які вносить дистанційне навчання для корпорацій.
Keywords: дистанційні курси; дистанційне навчання; електронне навчання; підвищення кваліфікації працівників