Обоснование задач и методов совершенствования узкополосных фильтров для спектрального анализа - Харченко, Александра Леонидовна; Кунах, Т. А. (НТУ "ХПИ", 2008)
У статті розглянуті методи вдосконалення параметрів вузькосмугових фільтрів, такі як апроксимація й вагові вікна, а також обґрунтування й можливі шляхи вирішення завдання реалізації оптимальної функції спектрального вікна вузькосмугових фільтрів.

In article methods of improvement of parameters of narrow-band filters, such as approximation and weight windows, and also a substantiation and probable ways of the decision of a problem of realization of optimum function of a spectral window of narrow-band filters are considered.
Keywords: функция спектрального окна; весовые окна; методы фильтрового анализа; анализаторы спектра