Формування фінансових стимулів для впровадження інновацій - Глущенко, Олександр Олександрович; Глізнуца, Марина Юріївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що підприємство може здійснювати інноваційну діяльність як за рахунок фінансових ресурсів, залучених ззовні, так і за рахунок власних коштів. Важливими внутрішніми джерелами фінансування інноваційної діяльності організацій є амортизаційні відрахування і фонд розвитку виробництва. Витрати на амортизацію часто є основним внутрішнім джерелом бізнесу. Вони здійснюються для закупівлі нового обладнання, техніки тощо, які необхідні для інноваційної діяльності.
Keywords: інновації; ринок; фінансові ресурси; амортизація; бізнес; підприємства