Прилади контролю шкідливих та небезпечних виробничих факторів - Ящеріцин, Євген Володимирович (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
У тексті лекцій розглянуті основні питання з програми дисципліни "Системи контролю небезпечних та шкідливих виробничих факторів", наведені теоретичні пояснення фізичних законів та явищ, на яких засновано принцип дії та порівняльні характеристики приладів, що призначені для вимірювання фізичних та хімічних шкідливих і небезпечних виробничих факторів. Призначено для студентів, які навчаються за напрямом "Цивільна безпека" та іншими суміжними напрямами.
Keywords: текст лекцій; система контролю температури; cучасні газоаналізатори; термохімічні індикаторні олівці; сучасні аналізатори пилу; деформаційні манометри; характеристики електронних вольтметрів; виробничий шум