Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт "Наближене обчислення визначених інтегралів. Квадратурні формули" - Плаксій, Юрій Андрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета виконання лабораторних робіт - вивчення низки наближених (чисельних) методів обчислення визначених інтегралів за допомогою квадратурних формул та отримання навичок практичної роботи з ними на прикладі чисельного інтегрування конкретної функції за допомогою власноруч розробленої комп’ютерної програми на ПК.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; наближене обчислення визначених інтегралів; квадратурні формули; обчислювальні методи; комп'ютерні науки