Потенційні можливості виробних потужностей олійно-жирової галузі промисловості - Жадан, Тетяна Андріївна (Луцький національний технічний університет, 2006)
Розглянуті особливості розрахунку виробничих потужностей олійно-жирової галузі промисловості. Проаналізовано рівень та розроблені напрямки підвищення їх використання.
Keywords: маргарин; майонез; зупинка виробництва; заводи гідрогенізаційні; цехи рафінаційні; продуктивність обладнання