Методичні вказівки до виконання та оформлення контрольної роботи з навчальної дисципліни "Комп'ютерна схемотехніка" - Скородєлов, Володимир Васильович; Гейко, Геннадій Вікторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки до виконання та оформлення контрольної роботи передбачають виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка». Виконання контрольної роботи передбачає закріплення теоретичних знань та придбання практичних навичок щодо побудови, розрахунку та моделювання схем цифрових пристроїв. Завдання до контрольної роботи складається з трьох теоретичних запитань, на які потрібно надати достатньо повні і вичерпні відповіді, та розв’язання чотирьох задач. Кожен студент одержує індивідуальне завдання відповідно до свого порядкового номера в журналі групи і уточнює вихідні дані у викладача. Моделювання роботи схем необхідно проводити в пакеті електронного моделювання. Теоретичні відомості та матеріали довідкового характеру, які необхідні для виконання даної контрольної роботи, наведені в списку рекомендованої літератури. Розв’язання задач розглянуто на прикладах.
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; програмне забезпечення; комп'ютерні системи; цифрові пристрої; логічні функції; моделювання