Анан'єва, Валерія ВікторівнаБєлінська, Анна ПавлівнаПетров, Сергій ОлександровичЦиганков, Олександр Валерійович2020-06-242020-06-242020Методичні вказівки до лабораторних занять з курсів "Хімія і технологія харчових добавок" та "Хімічна інженерія харчових добавок". Розділ "Речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції" : для студ. освітньої програми "Технології органічних речовин, харчових добавок і косметичних засобів" / уклад.: В. В. Анан'єва [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – 27 c.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47083Методичні вказівки призначено для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання спеціальності 161 "Хімічні технології", зокрема, освітньої програми "Технології органічних речовин, харчових добавок і косметичних засобів" і включають в себе методики отримання деяких представників 3 групи харчових добавок (речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції), методів ідентифікації даної харчової добавки у продуктах, вивчення ії властивостей та вказівки на сферу застосування представників даного класу харчових добавок.ukметодичні вказівкисинтезсорбат каліюбензойна кислотацитрат кальціювинна кислотамолочна кислотавластивостіМетодичні вказівки до лабораторних занять з курсів "Хімія і технологія харчових добавок" та "Хімічна інженерія харчових добавок". Розділ "Речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції"Learning Object