Маса для виготовлення керамічних лицьових виробів - Щукіна, Людмила Павлівна; Цовма, Віталій Віталійович; Лісачук, Георгій Вікторович; Міхеєнко (Ященко), Лариса Олександрівна; Лігезін, Станіслав Леонідович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2016)
Маса для виготовлення керамічних лицьових виробів, що містить суглинок та додатково вміщує термічно підготовлені відходи збагачення вугілля.
Keywords: патент; корисна модель; будівельні матеріали; хімічні речовини; напівфабрикати; цегла; вуглевідходи