Вплив методу зміцнення на характеристики надійності та довговічності деталей машин і механізмів - Градиський, Юрій Олександрович; Янчик, Олександр Григорович (Сумський державний університет, 2020)
Розроблена модель визначення довговічності деталей з покриттями, при їх роботі на утому і тертя.
Keywords: утомна міцність; поверхневе зміцнення; довговічність виробів; електромагне покриття; фізико-механічні властивості; деталі машин і механізмів; тертя