Розвиток координації рухів у дітей шкільного віку - Малімон, О. О.; Касарда, О. З.; Герасимюк, П. П. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
У статті розглядається вікова динаміка розвитку спритності у дітей шкільного віку. Визначено, що спритність залежить від вікових, індивідуальних та статевих ознак дитини.
Keywords: спритність; координація рухів; тести; діти; dexterity; motor coordination; tests; children