Маркетинговий супровід товарів на В2В ринках - Шеін, Олексій Сергійович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В доповіді доведено, що маркетинговий супровід товарів у B2B включає комплекс заходів, спрямованих на залучення нових клієнтів, підтримку лояльності існуючих партнерів та створення стійкої конкурентної переваги. Особливу роль відіграють стратегічний маркетинг, персоналізований підхід до клієнтів, використання контент-маркетингу, участь у галузевих виставках та конференціях, а також ефективні CRM-системи для управління взаємовідносинами з клієнтами.
Keywords: маркетинг; супровід; ринок; товари; розвиток; ефективність; промислові підприємства