Методичні вказівки до лабораторної роботи "Досліждення гетерогенно-каталітичного процесу, що лімітується зовнішньою кінетикою" з курсу "Загальна хімічна технологія" - Краснокутський, Євген Володимирович; Горбунов, Костянтин Олександрович; Гапонова, Олена Олександрівна; Миронов, Антон Миколайович; Ільченко, Марія Володимирівна; Биканов, Сергій Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета роботи – дослідження гетерогенно-каталітиного процесу, що лімітується зовнішньою кінетикою, визначення спостережуваних значень енергії активації, передекспонентного множника та температури переходу з зоні-шньокінетичної у зовнішньодифузійну область.
Keywords: гетерогенний каталізатор; десорбція продуктів реакції; газодинамічні параметри