Автоматизовані засоби цифрового контролю очищення анілоксових валів флексографічних друкарських машин змивними розчинами - Морфлюк, В. Ф.; Кохан, В. Ф.; Мельников, О. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропонована організація програмно-апаратних засобів цифрового контролю технологічних параметрів змивних речовин на основі статистичної обробки результатів вимірювання з метою забезпечення прогнозованої якості очищення поверхні анілоксових валів
Аutomated facilities of digital control of cleaning of anilox billows of flexopress by wash off solutions
Keywords: вимірювання; ергатичні методи; аналого-цифровий перетворювач; кавітаційне руйнування; стабілізація; сигнал