Контроль спеціальної підготовленості студентів з видів спорту - Глядя, Сергій Олександрович; Колісниченко, Андрій Олександрович (Мадрид, 2019)
Фізичне виховання студентської молоді на сучасному етапі потребує впровадженню нових інноваційних технологій у навчально-виховний процес, створенню відповідних умов проведення навчальних занять, перегляду змісту навчального матеріалу, форм контролю фізичного стану тощо. Однією з форм контролю фізичного стану студентів є контроль спеціальної підготовленості з видів спорту.
Keywords: фізичне виховання; студенти; інноваційні технології; навчально-виховний процес