Методичні рекомендації до практичної та самостійної роботи студентів з дисципліни "Стратегічний управлінський облік" - Рета, Марина Володимирівна; Ткаченко, Марина Олексіївна (НТУ "ХПІ", 2014)
Запропоновані методичні рекомендації до практичної та самостійної роботи студентів призначені для закріплення на практиці основних положень курсу "Стратегічний управлінський облік".
Keywords: стратегія; облік; управління; управлінський облік; стратегічний управлінський облік; витрати; управління витратами; кошторис; трансфертне ціноутворення; ціноутворення; доходи; інвестиційні рішення