Особливості комерціалізації результатів інноваційної діяльності електротехнічних підприємств - Кобєлєва, Анна Валеріївна; Перерва, Петро Григорович (ТОВ "Юридична компания "Юрсервіс", 2022)
Доведено, що поява об’єктів інтелектуальної власності і створених на їх основі інновацій та розвиток ринку обладнання для електротехніки та електроенергетики визначається як розвитком самої електроенергетики, так і загальними тенденціями науково-технічного прогресу (приклад, впровадження в практику інноваційної діяльності цифрових технологій).
Keywords: інтелектуальна власність; інноваційна діяльність; комерціалізація; трансфер технологій; економічна ефективність; промислові підприємства