Специфіка та оцінка ефективності інвестиційних проектів залізничного транспорту України - Яковенко, В. Г.; Тимофеєва, Т. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто основні фактори, що визначають специфіку інвестиційних проектів на залізничному транспорті. Представлено основні положення оцінки ефективності інвестиційних проектів.

The theoretical justification of the necessity and feasibility of application of insurance investment in Ukraine.
Keywords: інвестиційна діяльність; інвестиційна політика; інвестиційні проекти; капітальні вкладення; залізничний транспорт; investments; investment activity; investment policy; investment projects; railway transport