Дослідження особливостей зміни показників працездатності спеціальних секторних кругів з ріжучим шаром, що чергується у коловому напрямку - Лєщук, І. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Досліджені особливості зміни експлуатаційних показників спеціальних секторних кругів з ріжучим шаром, що чергується у коловому напрямку. Показано, що сумарний ефект, який полягає у застосуванні зниженої зернистості вставок – 63/50 та збільшенні твердості основного шару, дозволяє у порівнянні із стандартними кругами підвищити їх зносостійкість.

The features of changes in sectoral performance indicators special wheels with cutting layer, alternating in circumferential direction. Shown that the overall effect is to use a reduces grain inserts – 63/50 and increase the hardness of the main layer, allows for a comparison with the standard wheel increase their durability.
Research of change features of working capacity parametrs of special sector circles with the cutting layer, alternating in a district direction
Keywords: зносостійкість; високопродуктивна обробка; металізація алмазів; склопокриття; cutting layer; standard wheel