Зв'язок між тривогою та компульсивним споживанням цифрового контенту (Doomscrolling) - Войтенко, А. О.; Чебакова, Юлія Григорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Doomscrolling - поведінкова модель, що характеризується тривалим впливом негативного онлайн-контенту, особливо в соціальних мережах. Все частіше це спостерігається в періоди стресу. У цій роботі я проаналізувала двосторонній зв'язок між тривогою та "прокручуванням інтернет-стрічки" та розглянула результати сучасних досліджень.
Keywords: цифровізації; компульсивна поведінка; думскролінг; сучасна психологія