Створення інтернет-ресурсу для викладання лінгвістичних дисциплін на кафедрі Інтелектуальних комп'ютерних систем - Купріянов, Євген Валерійович (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті, на основі власного досвіду, запропоновано методику створення інтернет-ресурсу (у вигляді веб-сайту викладача) з лінгвістичних дисциплін, таких як: усна практика англійської мови, загальне мовознавство, основи структурної лінгвістики; теорія і практика перекладу тощо
Keywords: інформатизація; веб-сайти; лінгвістика; навчальний сайт; електронні конспекти; репрезентація матеріалу; віртуальна форма навчання