Дослідження особливостей з'єднання склопластикових виробів - Карандашов, Олег Георгійович; Авраменко, Вячеслав Леонідович; Підгорна, Лідія Пилипівна (Общественная организация "Институт социальной трансформации", 2018)
Досліджено бандажне з'єднання з метою їх експлуатації у певних умовах монтажу. Досліджено вплив типу твердника та епоксидного олігомеру на процес тверднення клейового компаунду бандажного з'єднання в залежності від температури тверднення та вологості навколишнього середовища.

The bundled connection is investigated for the purpose of their operation under certain installation conditions. The influence of hardener and epoxy oligomer type on the hardening process of bundled connection adhesive compound was investigated depending on the curing temperature and environmental humidity.
Keywords: твердники; бандажне з'єднання; час желатинування; клейовий компаунд; трубопроводи; solidifier; modulus of elasticity; gelatinization time; adhesive compound; fiberglass articles