Система техніко-економічних показників інструментальної підготовки виробництва - Залога, В. О.; Івченко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2015)
На основі узагальнення вітчизняного та зарубіжного досвіду, запропоновані принципи створення системи техніко-економічних показників інформаційної системи інструментальної підготовки виробництва машинобудівного підприємства. Це дозволило виділити групи техніко-економічних показників за видами діяльності інструментального виробництва та розробити універсальну класифікацію техніко-економічних показників інформаційної системи інструментальної підготовки виробництв машинобудівної галузі.

Based on the aggregation of domestic and international experience have been proposed the principles of technical and economic indicators (TEI) system creation of the engineering enterprise information system of the instrumental pre-production (IS IPP). It is allowed to allocate groups TEI and develop a universal classification TEI IS IPP of machine-building enterprises.
Keywords: машинобудівні підприємства; маркетингові дослідження; оснащення; інструменти; ефективність; інформаційна система