Особливості просування бренду на ринку харчової промисловості - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Тихонова, А. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті визначено найбільш ефективні засоби просування бренду на ринок харчової промисловості та їх особливості. Проведений аналіз особливостей використання товарного знаку при розробці рекламної кампанії для підприємств харчової галузі
Keywords: торгова марка; товарний знак; реклама; стимулювання збуту; споживча лояльність; покупці