Інтегральна оцінка ефективності експортної діяльності підприємства - Лук'янець, Світлана; Бубенко, І. В.; Пантелєєв, Михайло Сергійович (Тернопільський національний економічний університет, 2008)
Узагальнено стан розвитку експорту на Харківщині на основі інтегральної оцінки фінансового стану підприємств-експортерів.
Keywords: експорт; фінансовий стан; управління; експортна діяльність підприємства