Здоровий спосіб життя як можливість інтеграції в соціум - Церетелі, Вікторія Олександрівна; Ширяєва, Світлана Вікторівна; Юрченко, Вікторія Борисівна (Мадрид, 2021)
Дослідження спрямоване на виявлення ставлення студентів з ослабленим здоров’ям до здоров’я і факторів здорового способу життя.
Keywords: фізична культура; фізична активність; здоровий спосіб життя; спеціальна медична група