Фактори підвищення економічної ефективності діяльності підприємства - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (НТУ "ХПИ", 2008)
Однією з проблемних областей в управлінні сучасним підприємством є виявлення факторів підвищення економічної ефективності діяльності підприємств. Дана стаття присвячена питанням удосконалення категорії економічної ефективності діяльності підприємств та факторів її підвищення.

One of the problem-solving areas in modern enterprise management are revealing the factors of increasing a cost-performance of enterprises activity. Given article is denoted the questions an improvement of category a cost-performance of activity of enterprises and factors it’s increasing.
Keywords: підприємство; функції підприємства; корисний результат; вироництво; реалізація; конкурентоспроможність; продукція