Методичні вказівки з підготовки до державного кваліфікаційного іспиту першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Перерва, Петро Григорович; Кучинський, Володимир Анатолійович (My University, 2022)
Кваліфікаційний іспит за спеціальністю передбачає виконання комплексу атестаційних завдань. Засобами оцінювання рівня досягнення результатів навчання та сформованості програмних компетентностей є: теоретичні (тестові) та практичні завдання (ситуаційні завдання у формі тестів). В даних методичних вказівках надаються матеріали для підготовки до державного кваліфікаційного іспиту першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для студентів спеціальності 051 «Економіка».
Keywords: методичні вказівки; мікроекономіка; макроекономіка; економіка підприємства; управління персоналом; економіка праці; ефективність