Пристрій для здійснення електроерозійного шліфування зі змінною полярністю електродів - Стрельчук, Роман Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Використання пристрою для здійснення електроерозійного шліфування с змінною полярністю електродів забезпечує можливість обробки різних важкооброблюваних матеріалів з більш високою продуктивністю і якістю обробки з високою стійкістю абразивних інструментів.

The use of the device for the implementation of EDM grinding with variable polarity of the electrodes provides the possibility of processing various difficult-to-machine materials with higher productivity and quality of processing with high stability of abrasive tools.
Device for performance of electro-erosion grinding with variable polarity of electrodes
Keywords: електроерозійна абразивна обробка; абразивний інструмент; витрати енергії; електроди; абразивний електрод-інструмент; алмазне шліфування