Інтелектуальна власність як запорука економічного розвитку підприємства та його ринку - Нагі, Сабольч; Гаврись, Ольга Олександрівна; Ткачова, Надія Петрівна (ТОВ "Юридична компания "Юрсервіс", 2022)
Доведено, що підприємства повинні прагнути якомога більше перетворити свої технологічні та ринкові інвестиції в інтелектуальну власність, використовувати інтелектуальну власність, щоб зайняти ринок, створити більше багатства для себе, а також управляти й продавати інтелектуальну власність, як матеріальні активи для того щоб зберегти та оцінити її цінність, а також сприяти створенню корпоративного багатства.
Keywords: інтелектуальна власність; комерціалізація; трансфер технологій; економічна ефективність; промислові підприємства