Методика формування професійної етики сучасних інженерів - Лапузіна, Олена Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2007)
У статті аналізується проблема формування професійної етики майбутніх інженерів, обґрунтовується її актуальність в сучасних умовах. Автор обґрунтовує методику формування професійної етики інженерів в процесі навчання в технічному університеті та доводить її ефективність.

In the article the problem of modern engineers’ professional ethics forming is analyzed, its urgency in modern conditions is proved. An author grounds the method of modern engineers’ professional ethics forming during the technical university studying and proves its efficiency.
The method of modern engineers’ professional ethics forming
Keywords: підготовка професійна; підготовка фахівців; підготовка кадрів; еліта гуманітарно-технічна; навчання ситуаційне