Ткаченко, Наталія АндріївнаНекрасов, Павло ОлександровичДідик, О. В.2019-03-122019-03-122015Ткаченко Н. А. Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, О. В. Дідик // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 321-322.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40177ukбілкові продукти функціонального призначеннябіфідобактеріїлактобактеріїобробка тепловамікроорганізмивластивості пробіотичніОбґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоївThesis