Бугайова, Ю. В.Варанкіна, Олександра ОлександрівнаОгурцов, Олександр Миколайович2019-01-082019-01-082018Бугайова Ю. В. Оптимізація біотехнології виробництва йогурту / Ю. В. Бугайова, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 197.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39073ukкисломолочні продуктиацидофільна паличкатермофільний стрептококребаудіозид АОптимізація біотехнології виробництва йогуртуThesis