Розробка маловідходної технології переробки бурого вугілля - Карножицький, Павло Павлович; Карножицький, Павло Володимирович; Zhylina, Maryna (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Продемонстровано можливість створення безвідходної технології переробки українського землистого бурого вугілля із застосуванням гідрокавітаційної установки. Надано коротку характеристику отриманих продуктів.
Keywords: хімічна сировина; високопродуктивні процеси переробки; збереження структури; спектрометрія; гідрокавітація; гумати