Використання ризик орієнтованого підходу на прикладі автоматного цеху машинобудівного підприємства - Семенов, Євгеній Олександрович (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Досліджено рівень професійної безпеки верстатників та наладчиків автоматного цеху машинобудівного підприємства м. Харкова. Визначена ефективність заходів з покращення умов праці за рахунок підвищення продуктивності праці. Запропоновані заходи щодо зменшення ризику на робочому місці для окремих рівнів системи управління виробництвом і охороною праці.

The level of professional safety of machine operators and adjusters of the automatic shop of the machine - building enterprise of Kharkiv is investigated. The effectiveness of measures to improve working conditions by increasing labor productivity is determined. Proposed measures to reduce risk in the workplace for certain levels of production management and labor protection.
Keywords: ризик орієнтований підхід; машинобудівне підприємство; охорона праці; безпека праці