Моральне та матеріальне стимулювання праці - Матросов, Олександр Дмитрович; Михайлик, С. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджено роль мотивації праці в сучасних умовах праці. Проаналізовані недоліки матеріальної мотивації праці. Дано пропозиції щодо втілення нематериальної мотивації в діяльність підприємства.

The role of motivation in modern labor conditions was shown in the article. The disadvantages of material motivation were analyzed. Recommendations were made for the introduction of immaterial motivation in the activities of the companies.
Keywords: мотивація; продуктивність праці; ефективність; управління персоналом; motivation; material motivation; immaterial motivation